Slide

Latvijas pārstāve – Jesfira Burova starptautiskajā konkursā Mrs. Top of the World Latvia 2020

firaburova11Kā visu paspēt – esot trīs bērnu mātei?

29.01.2021
    Kolosāla sieviete un viņas aktīva un piedzīvojumiem pilna dzīve.
    Par sevi un par savu nodarbi laipni dalījās nevainojamā Jesfira Burova.

,,Neskatoties uz augstāko ekonomisko izglītību un diezgan lielu pieredzi darbā starptautiskā tirgū, manai sirdij vienmēr bija tuvāk medicīna un skaistumkopšana! Pēc pāris mēnešiem jau palikšu par ārstniecisku personu (profesija - Kosmētiķis). Nevaru sagaidīt!

Kopā ar kolēģi, sadarbībā ar GMT Beauty organizējam skaistuma maratonus, kur mācām sievietes kopt sevi un rūpēties par savu veselību. (Uzskatu, ka veselā miesā ir vesels gars. Tāpēc aktīvi nodarbojos ar sportu. Man ir veselīgs dzīvesveids un uzturs, kā arī pievēršu nopietnu uzmanību savai garīgai attīstībai.)

Man ļoti patīk dziedāt un tieši šo savu talantu demonstrēšu konkursa žūrijai. Pavisam nesen iznācis arī mans pirmais video klips. Manuprāt, sanāca ļoti smuki. (https://m.youtube.com/watch?v=HCm3Vb_bzAY) Dziesma ir par maniem dzīļiem pārdzīvojumiem...

Savā dzīvē esmu pieredzējusi gan ļoti skaistus un laimīgus brīžus, gan ļoti smagus un traģiskus posmus. Tāpēc vēlos būt līdzās un sniegt atbalstu sievietēm, kurām pašlaik ir grūts dzīves posms ar sāpēm un pārdzīvojumiem. Pati esmu tikusi cauri šādiem posmiem, un saprotu, cik smagi un grūti tas var būt. (Līdz ar to, esmu uzsākusi nelielu labdarības projektu, lai palīdzētu sievietēm, kas cīnās ar onkoloģisku saslimšanu. Jau esmu noorganizējusi patīkamas skaistuma procedūras vienai ļoti jaukai sievietei Ļubovai, kura cīnās ar vēzi jau kopš 2015.gada.

Procedūras veicu es, kā kosmētiķe, un arī citi skaistuma speciālisti, kuri atsaucās uz manu aicinājumu:
    - friziere Tatjana Vasiljeva (skaistumkopšanās salons Regi),
    - podologs Natālija Silova (4. Dimensija), - stiliste un make-up speciāliste Aljona Guseva.
    Par ko viņām atsevišķs milzīgs PALDIES!

Kopīgi veicām vizuālās pārvērtībās, kuras jebkurai sievietei dod pozitīvas emocijas. Noslēgumā mums bija smuka fotosesija. Pats lielākais prieks bija redzēt cik Ļubova ir laimīga, ka kāds viņai veltīja šo laiku un uzmanību, kā arī rūpes, jo tas ir pirmais, kas mums VISIEM ir vajadzīgs.

Man ļoti patīk iedvesmot sievietes un radīt viņām savu īsto vērtību. Katra no mums ir īpašā, vienreizējā, satriecošā! Ar bezgala bagātu potenciālu! Un es ticu, ka visu ko sieviete vēlas, viņa var sasniegt.  Visi ierobežojumi it tikai mūsū galvās.  Tāpēc nebaidāmies ticēt un sapņot, jo tas tiešām strādā!

Līdz šim skaistuma konkursos man nav iepriekšējās pieredzes. Nolēmu piedalīties šinī konkursā, jo jau bērnībā bija tāds sapnis. Maziņa staigāju pa māju ar māsas augstpapēžu kurpēm, uzkrāsotām lūpām, iedomājoties sevi par superzvaigzni no televizora. Ņēmu "mikrofonu" kas bija parasta plastmasas pudelīte un dziedāju dziesmas angļu valodā, atkārtojot kustības.

Pagājušgad ieraudzīja Facebook, ka viena no manām paziņām piedalījās skaistuma konkursā Mrs. Continental. Viņa tik labi atsaucās un tik interesanti stāstīja par visu pieredzi, ka arī es uzreiz zināju, ka gribu piedalīties! Un es padomāju: "a kāpēc nē?" Esmu simpātiska, interesanta, daudzpusīga. Es arī varu un GRIBU!

Tāpēc arī esmu šeit un aktīvi gatavojos konkursam. Visu manu sagatavošanās posmu var redzēt storijos, kā arī postos instagramā - 

https://www.instagram.com/fira_kosmetologs vai FB - https://www.facebook.com/jesfira.

Vēlos pateikt visiem milzīgs paldies par atbalstu, labiem vārdiem un novēlējumiem". 

Comments powered by CComment

Slide
    Партнеры

www.mihal.shop

play

e360.lv

www.avtoradio.lv

AliExpress WW