Slide

SIEVIETE. Linda Vernere

6344caa2 9668 47ed bb4a e37068254da8About Me.

Grūti aprakstīt ko daru un dot sev konkrētu titulu, varu teikt, ka nodarbojos ar viss vecāko profesiju (un tā nav prostitūcija, kā mums to bieži mēģina ieskaidrot) - esmu SIEVIETE.
    IMG 2313Ja man sevi jāraksturo titulos, tad esmu ieguvusi Miss Rēzekne 2018 titulu, Vice Miss starptautiskajā skaistumkonkursā Face of Beauty International un Miss Europe 2019.
    Skaistumkonkursi ir lielisks sevis pilnveidošanas un motivācijas rīks, ka arī lieliska izklaide. Skaistumkonkursi ļauj saprast to, ka skaistums nav galvenais. Atrodoties visu burvīgo meiteņu starpā, Tu apzinies, ka tas viss ir tikai izrādīšanās, galvenais ir cilvēka raksturs un harizma.
    To es saprotu arī piedaloties dažādos Playboy modeļu pasākumos. Esmu bijusi arī viņu “tripā” Maldīvu salās. Cienu cilvēku drosmi un apzinātību, sapratni - mēs visi piedzimstam kaili un arī esam kaili, tajā nav nekā briesmīga un apkaunojoša. Bildēšanās kailam atbrīvo no stresa, vairs nav ko slēp, nav kompromātu, nav kautrešanās- Tu esi, kas esi. Visi ir vienlīdzīgi, kad kaili. Nav salīdzināšanas, kam labāks apģērbs vai aksesuāri, tā ir tīra māksla. Cilvēks ir daba, daba ir skaista, daba ir māksla.
    IMG 2314Neskatoties uz manu mīlestību pret šo mākslas veidu, man vairāk patīk fotografēties apģērbā. Esmu strādājusi kā ceļojoša freelance modele, kas ir bezgala interesants, krāsains un piedzīvojumiem bagāts darbs. Paralēli savai modeles karjerai/hobijam, es vienmēr cenšos nodarboties ar kādu mazu biznesa projektu. Pašlaik man ir pāris mazi biznesa projekti, taču tuvākajā laikā noteikti plānoju arī ko nopietnu.
    Liela mana dzīves daļa ir ceļošana, esmu bijusi ~ 50 valstīs. Tas ir tikai sākums. Vēl ir 80% valstu uz planētas, kur neesmu bijusi. Viens no neaizmirstamākajiem un eksotiskākajiem ceļojumiem ir bijis uz Centrālameriku (San Salvadora-Hondurasa-Nikaragva-Kostarika). Plānojot šādus ceļojumus galvenais atcerēties par drošību un Malāriju.

Runājot atklāti 2020.gads ir gandrīz pagājis un priekš manis, tas nav bijis tas jautrākais, kā arī droši vien lielākajai daļai cilvēku, taču apskatot savus 2019 gada pierakstus:

IMG 2315- Mans gads paskrēja vienā elpas vilcienā, atstājot kaislīgas un laimīgas atmiņas manā dzīvē. Noteikti atcerēšos daudzos ceļojumus un konkrētus gada notikumus:

* Trakās ballītes uz Playboy jahtas
    * Miss Eiropa skaistumkonkursu
    * Kannu festivālu un burvīgo franču rivjēru
    * Islandi
    * New York Fashion week
    * Darbu televīzijā, food network
    * Modeles & aktrises pieredzi NYC
    * Centrālamerikas ceļojumu
    * Sci-fi fotosesijas
    * Mana pirmā alga
    *Dzīvi megapolēs Maskavā un Ņujorkā

Ļoti ceru, ka Mums 2021. būs vēl labāks par 2019!

Instagram: https://www.instagram.com/verner.n.linda/

Comments powered by CComment

Slide
    Партнеры

www.mihal.shop

play

e360.lv

www.avtoradio.lv

AliExpress WW