Slide
Сeļš uz zināšanām un harmoniju
Kopā ar Elenu Pilat-Jakubovsku
04.02.2025.
Elena Pilat-Jakubovskа ir iedvesmojoša personība, kas apvieno dziļas zināšanas un pieredzi holistiskajā veselībā un dziedināšanā. Viņa ir aizrautīga ceļotāja un meklētāja, kura vairāk nekā 16 gadus pavadījusi studējot vēdiskās zināšanas, ajūrvēdu, astroloģiju un citas tradicionālās ārstēšanas metodes, lai palīdzētu cilvēkiem atrast harmoniju un līdzsvaru gan ķermenī, gan prātā.
Ar lielu aizrautību un sirds aicinājumu Elena vada retrītus, seminārus un ceļojumus, kas sniedz iespēju cilvēkiem dziļāk izprast sevi, atjaunot veselību un piedzīvot transformāciju. Viņa ir holistiskās pieejas piekritēja, apvienojot dažādas dziedināšanas metodes, tostarp vibrāciju un skaņas terapiju, un sniedz iespēju citiem iemācīties šīs prakses.
Elena ir ne tikai dziedniece un skolotāja, bet arī cilvēks, kurš dzīvo pēc saviem principiem – uzticas savai intuīcijai, meklē līdzsvaru un turpina attīstīt sevi, piedāvājot šo ceļu arī citiem. Viņa aicina ikvienu atrast savu ceļu uz veselību, laimi un iekšējo mieru, piedāvājot bagātīgas zināšanas, pieredzi un atbalstu.
Pastāstiet mums par sevi un savu uzņēmumu.
Esmu dzimusi Ļvovā, Ukrainā, pie vecmāmiņas, ārstes, bet visu mūžu dzīvoju Latvijā.
Mans ceļš uz zināšanu un dziedniecības pasauli sākās pirms vairāk nekā 16 gadiem, tolaik jau būdama pieredzējusi grāmatvede un valsts struktūras ierēdne, mani aicināja dvēseles ceļš, un es atsaucos šim aicinājumam, aizgāju strādāt ienākošajā tūrismā, organizējot interesantus pasākumus, ekskursijas, konferences un paralēli sāku studēt vēdiskās zināšanas, dabas medicīnu un jogu. Esmu tradicionālās ķīniešu medicīnas speciālists, un studēju homeopātiju Maskavas klasiskās homeopātijas skolā.
Šodien ar lepnumu dalos savās zināšanās un pieredzē ar tiem, kuri meklē pilnību, harmoniju, līdzsvaru un dziļāku izpratni par sevi un pasauli, un aicinu jūs pievienoties man organizētajos ceļojumos ar siltumu un rūpēm, ceļojumos dvēselei un ķermenim!
Kā sākās jūsu ceļojums?
Mana aizraušanās ar holistisku pieeju veselībai aizsākās, kad sāku padziļināti studēt vēdiskās zināšanas, ajūrvēdu, astroloģiju un dabas medicīnu. Laika gaitā mana interese paplašinājās, un es izpētīju daudzus ārstniecības veidus, sākot ar tradicionālo ķīniešu medicīnu un beidzot ar vibrācijas un skaņas terapiju. Vadu arī apmācības seminārus par skaņu terapiju un masāžas tehnikām ar Tibetas dziedošajiem bļodām un litoterapiju.
Šodien es apvienoju dažādas prakses, lai palīdzētu cilvēkiem atrast harmoniju, dziedināt ķermeni un prātu un pavērt jaunas iespējas viņu dzīvē. Sadarbībā ar brīnišķīgu ajūrvēdas ārstu es organizēju izbraukuma seminārus (retrītus) visā pasaulē un labsajūtas ceļojumus uz Keralu.
Katrā biznesā ir pagrieziena punkti. Kādi tie bija jums?
Viens no svarīgākajiem pagrieziena punktiem bija iegrimšana ajūrvēdā un izpratne par to, cik cieši saistītas ir mūsu emocijas, prāts un ķermenis. Vēl viens svarīgs brīdis bija tradicionālās ķīniešu medicīnas apguve, kas man sniedza jaunu skatījumu uz enerģijas plūsmu un ķermeņa atjaunošanu. Taču visspēcīgākais pārmaiņu brīdis bija mana pirmā pieredze ar vibrācijas un skaņu terapiju - šis atklājums pilnībā mainīja manu izpratni par dziedināšanu un to, cik efektīvi un smalki šīs zināšanas un paņēmienus var apvienot, lai panāktu brīnumainu efektu un maigu dabisku dziedināšanu.
Kā rodas idejas, kas jūs iedvesmo?
Manas idejas nāk no dabas, cilvēkiem un senajām zināšanām, kuras ir pārbaudītas gadsimtiem ilgi. Es iedvesmojos no kosmosa likumiem, cilvēka enerģētikas ritmiem un unikālajiem stāstiem, kurus atklāj man klienti.
Mīļākās grāmatas (filmas, slavenības)?
Mana mīļākā grāmata kopš bērnības ir Bulgakova romāns “Meistars un Margarita”.
Es īsti nesekoju sabiedrības uzspiestajiem stereotipiem un slavenību stereotipiem, no amerikāņu aktieriem man ļoti patīk Keanu Rīvss, tikai viņa dzīves pozīcijas dēļ, pasaulē ir daudz cienīgu cilvēku, un es cienu jebkura cilvēka nostāju un uzskatus.
Kā jūs varētu sevi raksturot dažos vārdos?
Es esmu zināšanu meklētāja, dziedniece, ceļotāja, harmonijas un prieka radītāja savā sirdī, pašpietiekama un laimīga sieviete.
Aprakstiet savu lielāko sasniegumu un iespaidīgāko neveiksmi.
Mans lielākais sasniegums ir mana spēja palīdzēt cilvēkiem, izmantojot dažādas prakses un zināšanas. Mana iespaidīgākā neveiksme ir laiks, ko pavadīju, šauboties par savu ceļu un vilcinoties dalīties ar šīm zināšanām, visus šos gadus es tās tikai uzkrāju un maz ar tām izpaudos pasaulē.
Tomēr šīs šaubas iemācīja man uzticēties savai intuīcijai un virzīties uz priekšu.
Vai esat kādreiz savā profesionālajā darbībā pārkāpis savus principus?
Es esmu saskārusies ar situācijām, kur bija nepieciešams pielāgoties, bet savus ētiskos un morālos principus es nekad neesmu pārkāpusi.
Kas pašlaik notiek ar jūsu darbu/uzņēmējdarbību? Kādi ir jūsu plāni?
Es turpinu paplašināt savas zināšanas un piedāvāt efektīvāku praksi. Manos plānos ir izveidot telpu, kurā apvienojas Austrumu medicīna, enerģētiskās prakses un dziļa izpratne par cilvēku.
Kas jūs sagaida tuvākajā nākotnē?
Šogad es gatavoju daudz aizraujošu pasākumu un iespēju jūsu pārvērtībām un iedvesmai:
Skaņu terapija
Individuālas un grupu nodarbības un apmācības skaņu dziedniecībā, lai atjaunotu harmoniju ķermeņa, prāta un dvēseles trīsvienībā.
Retrīti un semināri
Latvijā un Somijā - attīrīšanās un atveseļošanās dabas vidū.
Kiprā un Monako - iespēja apvienot ceļošanu ar praksi.
Ceļojums uz Indiju atveseļošanai un relaksācijai 22.03-05. martā, rudens un ziemas ceļojumu datumi drīzumā parādīsies paziņojumos.
Iegremdē sevi ajūrvēdā un senajās dziedināšanas praksēs Indijas okeāna krastā.
Litoterapijas seminārs 2025. gada maijā
Ekskluzīvs pasākums ar Reiki un skaņu terapijas meistaru no Indijas. Iepazīsti darbu ar akmeņiem un apgūsti prakses, kas palīdzēs mainīt tavu dzīvi.
Aromterapija
Meistarklases un prakses ar ēteriskajām eļļām, lai ar aromātu palīdzību palīdzētu atjaunot līdzsvaru un harmoniju.
Runu darbnīcas
Dziļa iedziļināšanās senajos simbolos un zināšanās personīgai un garīgai izaugsmei.
Sekojiet līdzi jaunumiem! Būs vēl daudz aizraujošu notikumu.
Ko jums patīk darīt brīvajā laikā?
Brīvajā laikā nodarbojos ar meditāciju, cjigun taoisma praksēm, jogu, man patīk pavadīt laiku savā dārzā un strādāt ar zemi, tas mani arī ļoti piepilda, es lasu grāmatas un ceļoju, lai gūtu jaunu pieredzi un zināšanas.
Kā guvāt pirmos panākumus?
Pateicoties neatlaidībai un patiesai interesei par cilvēka fizisko un enerģētisko veselību. Cilvēki vienmēr meklē tos, kas var viņiem palīdzēt, un, ja strādā no sirds, rezultāti neizpaliek.
Kas jums bija vislielākais izaicinājums?
Visgrūtāk bija atrast līdzsvaru starp vēlmi palīdzēt citiem un rūpēm par sevi. Tikai tad, kad iemācījos nepazaudēt sevi palīdzības procesā, viss sāka harmoniski ritēt.
Un, protams, pirmās izpausmes sociālajos tīklos man bija diezgan liels izaicinājums.
Vai jums ir moto, misija?
Mans moto ir: “Līdzsvars, mīlestības un prieka sajūta mūsu garīgajā sirdī ir atslēga uz veselību, laimi un panākumiem”.
Ko jūs nekad mūžā nedarīsiet?
Es nekad nedarīšu darbu, kas nav saskaņā ar manu sirds aicinājumu.
Kāds ir jūsu sapnis?
Mans sapnis ir izveidot vietu, veselības un rekolekciju centru, savas dvēseles mājas, kur cilvēki varētu iegūt zināšanas un dziedināšanu, izmantojot holistiskas prakses, meditāciju un enerģijas terapiju.
Kas jums traucē dzīvot un kas jums palīdz?
Šķērš tikai šaubas un prāta bailes, bet palīdz ticība, mīlestība, zināšanas, cilvēki un mani skolotāji, kuri dalās ar savu enerģiju un pieredzi.
Vēstījums lasītājiem:
Atrodi savu ceļu un uzticies sev. Ķermenis, prāts un dvēsele ir viens - un harmonija sākas ar ieklausīšanos sevī. Neaizmirstiet, ka katrs no mums ir unikāls, un laimīgas dzīves atslēga ir dziļāka izpratne par sevi un mīlestība pret sevi un pasauli.
Sekojiet jaunumiem
https://www.instagram.com/elena_pilat_jakubovska
https://www.facebook.com/pilatjakubovska/
https://www.facebook.com/share/1N3jN8TBRN/
Comments powered by CComment