Slide

WoodFin Company OY

woodfin1Uzticams kvalitatīvu saplākšņa izstrādājumu avots

13.03.2024.
    “WoodFin” ir jauna un dinamiska organizācija, kas specializējas saplākšņa ražošanā un piegādē visā Eiropā. Uzņemuma stāsts aizsākās ar dziļu pieredzi būvniecības nozarē, kas viņus iedvesmoja radīt kvalitatīvus materiālus, kas atbilst augstākajiem standartiem.
    “WoodFin” produkti tiek ražoti lielās rūpnīcās Āzijā un Āfrikā, izmantojot augstas kvalitātes vietējos materiālus, kas sertificēti atbilstoši Eiropas standartiem. Uzņemuma produktu kvalitāte tiek stingri kontrolēta rūpnīcas laboratorijās, lai tā atbilstu visaugstākajām prasībām. Šobrīd uzņēmums ir pārstāvēts Latvijā, Somijā, Igaunijā, Polijā, un ir atvērts arī dažādai jaunai sadarbībai.

"WoodFin" piedalīsies izstādē "Māja I 2024", kas norisināsies no 21. līdz 24. martam, kur izstādes apmeklētājiem būs iespēja aplūkot un iepazīties ar uzņēmuma produkciju.

Šodien mums izdevās aprunāties ar uzņēmuma galveno pārstāvi – Armandu Gulbi. Mēs uzzinājām par viņa attīstības ceļu uzņēmējdarbībā un to, kas viņu iedvesmoja uzsākt šādu biznesu.

Pastāstiet mums par sevi, par savu uzņēmumu. Kur sākās Jūsu ceļš?

Mani sauc Armands Gulbis, un esmu dzimis un uzaudzis Jelgavā. Pēc skolas beigšanas es sāku savu karjeru mārketinga jomā kā pārdošanas speciālists. Esmu strādājis pārdošanā vairāk nekā piecus gadus, un man šis darbs bija ne tikai profesija, bet arī aizraušanās.
    Tomēr dzīvē notika neparedzēts pagrieziena punkts, un es biju spiests pārtraukt savu darba karjeru pārdošanas jomā. Šādas pārmaiņas var būt grūtas, taču tās arī atver jaunas iespējas un izaicinājumus. Tāpēc 2016. gadā es ar ģimeni pārvācos uz dzīvi Somijā. Sākums bija grūts, taču es biju gatavs tam. Uzsāku darbu celtniecības nozarē, kur diezgan ātri sāku pierādīt savas spējas, un nu jau daudzus gadus esmu būvdarbu vadītājs ievērības cienīgos būvobjektos.
    Saskaroties ar grūtībām, kas saistītas ar saplākšņa izstrādājumu pieejamību, es un mani kompanjoni nolēmām, ka ir jāmeklē risinājums, kas nodrošinās nepārtrauktu piekļuvi augstas kvalitātes saplākšņiem par saprātīgu cenu Eiropā. Pēc rūpīgas tirgus izpētes mēs nolēmām, ka labākais risinājums ir sākt ražot saplākšņa izstrādājumus pašiem. Mums izdevās atrast rūpnīcu Āzijā, ar kuru panācām vienošanos par saplākšņu ražošanu saskaņā ar mūsu prasībām un standartiem, lai piedāvātu augstas kvalitātes un konkurētspējīgu produktu Eiropas tirgū.

Jebkurā biznesā ir pagrieziena punkti. Kādi bija Jums?
    Pagrieziena punkti ir neizbēgama biznesa attīstības un izaugsmes sastāvdaļa. Maniem kompanjoniem un man ir bijuši dažādi pagrieziena momenti, taču viens no būtiskākajiem bija, kad mēs nolēmām paplašināt mūsu produkcijas klāstu. Šobrīd mēs klientiem piedāvājam iespēju iepazīties ar inovatīviem produktiem, piemēram, SPC vinila grīdas segumu, WPC jeb kompozītmateriāla terases dēļiem un sienas paneļiem. Šis solis prasīja daudz pūļu un resursu, taču tas mums ļāva veiksmīgāk pielāgoties tirgum un palielināt konkurētspēju. Tas bija būtisks solis uz priekšu mūsu uzņēmējdarbībā.

Kā rodas idejas, kas Jūs iedvesmo?
    Mana ģimene ir mans galvenais iedvesmas avots un atbalsta pīlārs jebkurā dzīves situācijā. Idejas man bieži nāk no dažādiem avotiem un pieredzēm. Mūsdienu tehnoloģijas un interneta resursi, piemēram, blogi, sociālo tīklu platformas un tiešsaistes kursi, sniedz pieeju jaunākajai informācijai un idejām, kas var būt iedvesmojošas.Bieži vien mana personīgā pieredze un saskarsme ar konkrētām problēmām var iedvest jaunas idejas, kas sniedz risinājumus esošajām situācijām.

Mīļākās grāmatas (filmas, slavenības)?
    Šobrīd literatūra, kuru es lasu, kad man ir brīvs laiks, pārsvarā ir saistīta ar biznesa un finanšu pārvaldību. Top 3 grāmatas, kuras iesaku izlasīt citiem: 1. Atomic Habits (James Clear); 2. The Magic of Thinking Big (David Schwartz); 3. Never split the difference (Chriss Voss). Mīļākā filma - The Wolf of Wall Street. Slavenība, kuram sekoju sociālajos tīklos - Margulan Seissembai.

Kā Jūs varat raksturot sevi dažos vārdos?
    Esmu ģimenes cilvēks, bet atzīstu, ka dažreiz pārāk aizraujos ar darba pienākumiem un uzņēmējdarbību. Man piemīt mērķtiecīgums, un es ātri pieņemu lēmumus. Es atzīstu, ka man dažreiz ir grūtības pieņemt citu cilvēku viedokļus.

Aprakstiet savu lielāko sasniegumu un iespaidīgāko neveiksmi?
    Līdz šim mans lielākais dzīves panākums ir WoodFin. Es lepojos, ka mums izdevās izveidot šāda mērogauzņēmumu, kurš ir piesaistījis lielu uzmanību no vairākiem iespaidīgiem konkurentiem. Katru dienu neatlaidīgi strādāju pie uzņēmuma attīstības, vienlaikus apvienojot to ar ģimenes dzīvi un pamatdarbu.
    Es esmu pārliecināts, ka ar neatlaidīgu darbu un saliedētu komandu mēs izvairīsimies no nopietnām neveiksmēm. Mums visiem ir viens kopējs mērķis, un esmu pārliecināts, ka tuvāko gadu laikā mēs to noteikti sasniegsim.

Vai esat kādreiz savā profesionālajā darbībā pārkāpis savus principus?
    Jā, šādas situācijas ir bijušas, taču to esmu darījis, lai sasniegtu kopīgos mērķus. Kā jau minēju iepriekš, man ir grūti piekāpties un pakļauties citiem, taču, kad runa ir par kopējo mērķu sasniegšanu, esmu tam gatavs.

Kas šobrīd notiek ar Jūsu biznesu? Kādi ir plāni?
    Mēs strādājam pie pārdošanas komandas izveides, showroomu un interneta veikala atvēršanas, kā arī noliktavu izveides Skandināvijā un Baltijas valstīs. Aktīvi piedalāmies dažādās starptautiskās būvniecības izstādēs Eiropā.
    Mūsu mērķis ir kļūt par vadošo uzņēmumu, kas piedāvā saplākšņa un vinila grīdas/sienas segumu produkciju. Ņemot vērā, ka vinila izstrādājumi kļūst arvien populārāki, mēs esam apņēmušies nodrošināt cilvēkiem ērtu pieeju šiem apdares materiāliem.

Ko Jums patīk darīt brīvajā laikā?
    Brīvajā laikā labprāt nodarbojos ar kādi fizisku aktivitāti. (Sporta zāles apmeklējums, skriešana, peldēšana). Pavadu laiku kopā ar savu ģimeni! Labprāt dodamies kopīgos ceļojumos. Ļoti labprāt veicu kādu aktivitāti, kura paceļ adrenalīna līmeni asinīs - patīk augstums, ātrums!

Kā guvāt pirmos panākumus?
    Savus pirmos panākumus sasniedzu jau 19 gadu vecumā, strādājot par pārdošanas speciālistu, kur atalgojums bija ievērojami augstāks nekā vidēji valstī. Šī pieredze man deva lielu pašapziņu un motivāciju.
    Pēc pārcelšanās uz Somiju sākās grūts etaps manā dzīvē, jo dzīves līmenis mainījās, bet atalgojums bija jau ierastai. Lai arī bija jāsāk visu no jauna, 3-4 gadu laikā es atkal esmu sasniedzissev komfortablu dzīves līmeni, kas liecina par manu neatlaidību un izturības spējām.

Kas Jums bija visgrūtākais?
    Visgrūtākais bija katrā jaunā dzīves posmā pierādīt sevi no jauna! Jo tam vajadzīgs ir laiks un pacietība! Sākot šāda mēroga biznesu, bija jābūt gataviem grūtībām un jāapzinās riski. Tas bija nopietns lēmums ieguldīties šajā biznesa idejā.

Vai Jums ir savs moto, misija?
    Mans moto ir izmantot jebkuru dzīves sniegto iespēju! Es ļoti ātri pieņemu lēmumus, tāpēc domāju, ka bieži veiksme ir manā pusē!
    Misija ir nodzīvot savu dzīvi tā, lai nenāktos ar nožēlu skatīties atpakaļ pagātnē un domāt par lietām, kuras netika paveiktas!

Ko Jūs nekad mūžā nedarīsiet?
    Es nekad mūžā nenostāšos pret savu ģimeni!

Par ko Jūs sapņojat?
    Es sapņoju par veiksmīgi attīstītu biznesu, kurš ļaus man kvalitatīvāk pavadīt laiku kopā ar savu ģimeni!

Kas Jums traucē dzīvot un kas palīdz?
    Nevaru minēt lietas, kuras man izteikti traucētu dzīvot! Tas viss ir atkarīgs no tā, kā katrs uztver lietas mums apkārt! Ja domā pozitīvi un nepiesienas sīkumiem, tad kopumā varu pateikt, ka dzīvot nekas netraucē!
    Dzīvot palīdz tas, ka apkārt ir labi, pozitīvi cilvēki kuri mani emocionāli uzlādē un dod motivāciju kustēties uz priekšu! Protams laba veselība!

Ja ir novēlējums lasītājiem, padalieties.
    Novēlu ikvienam no lasītājiem atrast nodarbošanos, kura sagādā pozitīvas emocijas!
    Domāt tikai labas domas un ilgi nepārdzīvot par pagātnes kļūdām!

https://woodfin.lv/
    Instagram - https://www.instagram.com/woodfineurope/
    Facebook - WoodFin
    Tik Tok - @woodfingroup

Info par “Māja 2024” izstādi:
    https://www.instagram.com/reel/C37vjnMtZYd/?igsh=NzV4bDN5eWc5aHFs
    https://www.instagram.com/izstademaja1?igsh=bmV5dzlxeHExY2Jn
    https://www.bt1.lv/maja1/read.php?subid=13490

Comments powered by CComment

Slide
    Партнеры

www.mihal.shop