Slide
Modele
Milānija Voitova
11.12.2023.
Šodien mūsu viesis ir īsta modele. Viņa ir brīnišķīga sieviete, vārdos lakoniska, bet bez viltus pieticības zin savu unikalitāti un vērtību. Lasiet vairāk mūsu īsajā intervijā.
Pastāstiet par sevi, kur sākās Jūsu ceļš?
Man ir 20 gadi. Dzīvoju Latvijā. Ļoti skaistā, krāšņā pilsētā Jelgavā. Esmu modele. Vienmēr ir paticis izcelties, būt radošai, iesaistīties dažādos projektos, sadarbībās, strādāt ar cilvēkiem. Savu tādu nopietno ceļu sāku pirms 2 gadiem, kad mani pasauca nofotografēties žurnālam.
Jebkurā biznesā ir pagrieziena punkti. Kādi bija Jums?
Visgrūtākais priekš manis ir neigūt to, ko vēlos, kad gala rezultāts neatbilst sākotnēji iecerētajam, taču vienmēr viss ir labojams un neredzu iemeslu par kaut ko satraukties vai bēdāties.
Kā rodas idejas, kas Jūs iedvesmo?
Sevi iedvesmoju es pati, iztēlojoties galvā dažādas idejas un lielu iedvesmu gūstu tās pilnveidojot.
Mīļākās grāmatas (filmas, slavenības)?
Īsti filmas neskatos, jo ļoti pārdzīvoju katra aktiera lomu, drīzāk skatos intervijas ar sev interesantiem cilvēkiem, dažkārt arī dokumentālās filmas. Viena no pēdējām un interesantākajām filmām ko skatījos bija: "The secret„ filmā tiek brīnišķīgi pastāstīts kā tikai ar domas, ticības un vizualizācijas spēku cilvēks var sev izveidot sapņu dzīvi. Tas tiešām strādā! Protams ir jāveic darbības, lai tiktu pie mērķa, bet lielāko daļu aizņemj tikai mūsu domu spēks.
Kā Jūs varat raksturot sevi dažos vārdos?
Esmu brīnišķīga, talantīga, atbildīga un ļoti mērķtiecīga.
Aprakstiet savu lielāko sasniegumu un iespaidīgāko neveiksmi?
Man ir daudz sasniegumu, dažādi veiksmīgi projekti, dalība žurnālos, reklāmās, viena no tām priekš bankas "Citadele", taču tas ir tikai sākums un īsti par lielām lietām nevaru runāt kā arī par kādām neveiksmēm.
Vai esat kādreiz savā profesionālajā darbībā pārkāpis savus principus?
Es īsti principus neuzstādu, lai tos pārkāptu. Vēl nav nācies.
Kas šobrīd notiek ar Jūsu darbu? Kādi ir plāni?
Šobrīd ar komandu mērķējam uz sadarbībām ar ārvalstīm. Plānu ir ļoti daudz.
Ko Jums patīk darīt brīvajā laikā?
Brīvajā laikā mīlu būt pie dabas, smelties miera un relaksācijas.
Kā guvāt pirmos panākumus?
Savus pirmos panākumus guvu atlaižot malā bailes un izejot no komforta zonas, tagad esmu sev par to ļoti pateicīga.
Kas Jums bija visgrūtākais?
Visgrūtākais bija spert soli nezināmajā.
Vai Jums ir savs moto, misija?
Mana misija ir iedvesmot citus, kas man lieliski izdodās un tas ir mans dzinēja spēks.
Ko Jūs nekad mūžā nedarīsiet?
Neesmu par to domājusi, labāk nekad neteikt nekad, tas tāds jociņš.
Par ko Jūs sapņojat?
Es sapņoju par to, lai sasniegtu savus mērķus un varētu atbalstīt citus, parādot viņiem, ka viss ko viņi grib ir iespējams.
Kas Jums traucē dzīvot un kas palīdz?
Man nekas netraucē, esmu pašpārliecināta, neņemu neko, kas man nepatīk galvā. Palīdz man iedvesma sasniegt mērķus un iet uz tiem, priekš manis tā ir kā interesanta spēle.
Ja ir novēlējums lasītājiem, padalieties.
Es visiem novēlu veiksmi un dariet tikai to, kas dara jūs laimīgus, baudiet, smejaties, esiet pateicīgi par visu ko sniedz dzīve un vienmēr atceraties, ka visi sapņi piepildās , sapņojiet lielas lietas.
https://www.facebook.com/milanija.voitova.3
https://www.instagram.com/milaniyavoitova/
Comments powered by CComment